Murerarbejde

Alt i professionelt murerarbejde! Anlæg & Byg udfører alle former for renovering og reparationer

Murerarbejde

Alt i professionelt murerarbejde! Anlæg & Byg udfører alle former for renovering og reparationer, der falder ind under murerfaget. Det være sig renovering af badeværelser såvel som facader, trapper, mv.

Det danske vejr præger med tiden facader og trapper på enhver bolig.
Når vi hos Anlæg & Byg udfører renoveringer eller reparerer sætningsskader i murværk, kigger vi også efter potentielle fremtidige skader, så du undgår en langt mere omfattende renovering på et senere tidspunkt.

Når du skal have renoveret badeværelset, er det godt at have en dygtig murer med på holdet. Jeg lytter til dine ønsker og behov, og bidrager med min viden og erfaring, samt inspiration til valg af materialer, hvis du ønsker det.

Jeg sørger også gerne for kontakt med de øvrige håndværkere på projektet.

Hos Anlæg & Byg har vi stor faglig stolthed. Al renovering udføres med de bedste materialer, og vi anvender kun godkendte produkter til det pågældende stykke arbejde. På den led sikrer vi os, at resultatet bliver så godt som muligt, og vores kunder forbliver glade og tilfredse med vores arbejde.

Vi udfører følgende opgaver inden for murerfaget:
• Renovering af badeværelser
• Renovering af facader m.m.
• Renovering af trapper, sokkelpuds m.m.
• Puds og fils
• Sætningsskader og revner i murværk
• Lægning af fliser og klinker
• Betonpudslag

Vi udfører hovedsageligt vores arbejde i det storkøbenhavnske område. Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål 30632678 .

Vi står klar til din opgave

Anlæg & Byg ApS er et mindre murer- og anlægsfirma med 30 års erfaring i anlægs- og byggebranchen. Vi udfører opgaver inden for murerfaget, anlægsgartneri samt anlægsteknik med vægt på kvalitet og godt håndværksmæssigt udført arbejde.

   

   

  l

  Få et samlet tilbud

  Vi har en række dygtige samarbejdspartnere inden for samme faggruppe, samt tømrer, elektriker, VVS, maler og havearkitekt.

   

  30 års erfaring

  Anlæg & Byg ApS er et mindre murer- og anlægsfirma med 30 års erfaring i anlægs- og byggebranchen

  Ring 30 63 26 78